consultancy – training – coaching

Coaching_banner

Coaching: aandacht en tijd

Coaching of therapie bij (langdurig) verzuim door psychische klachten of burn-out

Wij zijn er voor je. Als erkend en gecertificeerd transformatietherapeut/coach, vertrouwenspersoon en ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out begeleiden we jou bij herstel en re-integratie. De therapeutische insteek zorgt voor structureel herstel. Doordat we jou en jouw collega’s spreken hebben we ook een belangrijke signaalfunctie.

Coaching ter voorkoming van uitval

Voorkomen van uitval is net zo belangrijk. Door aandacht te hebben, te kijken, te luisteren en tijdig te signaleren en in te grijpen wordt burn-out in veel gevallen voorkomen. Binnen ons verzuimbeleid zijn we aanwezig, signaleren we en worden snel gesprekken ingepland. Goed voor jou als medewerker, goed voor jouw bedrijf.

Coaching managers

Wie vraagt er aan de leeuw hoe het met hem gaat? Bij wie kun je als baas of manager terecht? Hoe gaat het met jou? Hoe is jouw werk en privé balans? Wat zijn jouw uitdagingen, valkuilen, twijfels, ontwikkelpunten? Hoe ga jij om met druk, stress en verantwoordelijkheid? Al heel veel managers, directeuren en eigenaren van ondernemingen hebben wij gecoacht en begeleid met hun persoonlijke (ontwikkelings) vragen

Loopbaan coaching

Als HR deskundige en coach voor persoonlijke groei en ontwikkeling kijken we niet alleen naar jouw kennis en kwaliteiten maar vooral naar jouw als persoon: wie ben jij, wat wil jij? Hoe ziet jouw ideale leven en werk er uit? Zo bepalen we jouw ideale profiel waaraan een baan voor jou moet voldoen.

HR coaching

Ben je startend HR medewerker of heb je beginnende HR medewerkers in dienst? Ben je een groeiende organisatie en is het tijd goed en gestructureerd HR beleid op te zetten? Ga je reorganiseren? Met onze jarenlange ervaring en HR deskundigheid coachen en helpen we jou.

Heb je structureler hulp nodig? We zijn als interim HR manager beschikbaar

Wat anderen zeggen

  • “De oprechte aandacht zorgde ervoor dat ik me kwetsbaar op durfde te stellen”

  • “De eerlijke, doortastende sparringpartner die ik als manager nodig had”

  • “Ontwapenende humor”

  • “Deze training heeft mijn leven veranderd”

  • “Fantastisch nieuwe inzichten waar ik iets mee kan”

  • “Interactief, praktijkgericht en met humor ben ik weer op weg geholpen”

  • “Heldere visie op verzuimaanpak”

  • “Ik voel me gehoord”

  • “Wij waren individuen maar we zijn nu écht een team”