consultancy – training – coaching

Training_banner

Training

In één of meerdaagse trainingen, binnen een veilige setting, werken we aan bewustwording en persoonlijke groei. Wie ben je, wat doe je, waar loop je tegenaan, hoe voel je je, hoe gaat het met je? Wat gaat er goed, wat wil je anders en wat zijn jouw valkuilen en triggers? Onze aanpak is doortastend en persoonlijk. We leren geen trucjes maar werken aan persoonlijke verandering en groei waardoor er structureel dingen veranderen in je gedrag en je leven. Onze trainingen zijn perfect voor mensen die persoonlijk en/of in hun werk willen groeien en voor ontwikkeling van teams. Met veel oefeningen die direct inzetbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Training, opleiding en bewustwording in één.

Wat anderen zeggen

  • “De oprechte aandacht zorgde ervoor dat ik me kwetsbaar op durfde te stellen”

  • “De eerlijke, doortastende sparringpartner die ik als manager nodig had”

  • “Ontwapenende humor”

  • “Deze training heeft mijn leven veranderd”

  • “Fantastisch nieuwe inzichten waar ik iets mee kan”

  • “Interactief, praktijkgericht en met humor ben ik weer op weg geholpen”

  • “Heldere visie op verzuimaanpak”

  • “Ik voel me gehoord”

  • “Wij waren individuen maar we zijn nu écht een team”

Onze trainingen

In een trainingsdag en terugkomdag gaan jouw werknemers (maximaal 10 per groep) werken aan persoonlijke groei en leiderschap.

Resultaat: krachtigere, mondigere en blijere werknemers die op tijd aan de bel trekken (dus voorkomen uitval), beter onderling communiceren en die zelf nadenken over hun rol en functioneren binnen hun werk. Deze training helpt iedereen bij zijn of haar persoonlijke groei, werkt dus ook privé door en betaalt zichzelf terug.

 

 

 

Lees meer >

Waar sta ik op dit moment in mijn leven? Waar kom ik vandaan en wat heb ik nu nodig om een volgende stap te (kunnen) zetten, privé of in mijn werkzame leven? Wie ben ik als mens? Wat zijn mijn kwaliteiten? Maar vooral ook, wat zijn mijn valkuilen? Wat wil en moet ik nog ontwikkelen? Deze training zorgt voor persoonlijke groei en ontwikkeling en zorgt ervoor dat jij op een authentieke, krachtige en vitale manier regie op jouw persoonlijke en werkzame leven krijgt of houdt. Hoe ga ik om met kritiek, politiek, controle, loslaten, verantwoordelijkheid? Deze training raakt je persoonlijk en maakt jou een zelfverzekerde, krachtige en coachende leidinggevende die het beste uit zijn/haar mensen kan halen doordat we je ook direct inzetbare tools aanleren en meegeven

Sparren met HR collega’s uit het vak. Mensen die jouw dilemma’s echt begrijpen. Hoe gaan zij met bepaalde HR problematiek om? Conflicten, coaching van mensen, veranderen van de bedrijfscultuur, reorganisaties, jouw HR positie binnen het bedrijf. Wat doet dat met jou persoonlijk? Wat vind jij lastig, hoe ga jij daar mee om?

In een kleine groep, onder onze begeleiding, luisteren wij naar elkaar en helpen elkaar oprecht verder. Wij brengen onze jarenlange HR- en coachervaring in voor jou!