consultancy – training – coaching

Training_banner

Intervisie voor HR professionals

Maar wie is nou jouw coach als HR-professional?

Jij als HR-professional bent werkzaam op het snijvlak van performance en organisatiecultuur. Altijd bezig met het beste uit jezelf en jouw mensen in de organisatie aan het halen. Het doel wat je nastreeft is om die echte (HR) business partner te zijn en jouw organisatie vitaal en wendbaar te houden.

Opmerkingen die wij echter zo vaak horen van HR-collega professionals:

‘Ik vind het lastig om draagvlak te creëren…’

‘Ons HR beleid moet dringend moderniseren, maar het staat niet hoog op de prioriteitenlijst van het MT of Directie om er iets mee te doen…’

‘Naast mijn dagelijkse taken houd ik te weinig tijd over voor HR-projecten…’

‘Het is belangrijk dat we meer aandacht gaan besteden aan vitaliteit en veerkracht binnen de organisatie, maar hoe krijg ik dit thema op de agenda?’

‘Waarom willen leidinggevenden niet mee, ik geef ze toch veel aandacht?’

Herkenbaar?

Als jij tegen dit soort dilemma’s aanloopt, kunnen wij jou oprecht verder helpen door te sparren met collega’s aangevuld met onze jarenlange HR- en coachervaringen! Vanuit ME-coaching maken wij hierbij gebruik van de HR-intervisie sessies.

Het helpt namelijk echt om niet alleen met mensen of HR-collega’s binnen je eigen organisatie te sparren, maar juist ook met collega’s uit andere organisaties. Zij hebben niet dezelfde ‘bril’ op en kunnen vanuit het perspectief van hun eigen organisatie en ervaring vragen stellen waarmee je echt geholpen wordt. 

Ken of ben jij deze HR-professional? Schrijf je dan hiernaast in voor een van onze intervisieavonden, die dit najaar een aantal keer starten.

Praktisch:

  • Duur van de training: 1 avond
  • Data: meld je aan, zodra er 4 mensen zijn leggen we in overleg een datum vast 
  • Maximum aantal deelnemers: 6
  • Locatie: Bredaseweg 41, Terheijden 
  • Investering: € 95,- excl. btw

Contactformulier en inschrijven

Je gegevens zijn veilig bij ons.
We geven ze niet door aan anderen.